Milletçe büyük sevinç yaşadığımız bu günde, bayrak ve vatan uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bu cennet vatanı bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ettiğini ifade eden Kurt, sözlerine şöyle devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkarak başlatmış oldukları bağımsızlık mücadelesinin 99. Yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Samsun’da başlatılan bu hareketle birlikte, mücadele bütün ülkeye yayılmış ve zaferle sonuçlanmıştır.

100. YIL KUTLAMALARI ÇOK DAHA GÖRKEMLİ OLACAK

Bu yılda her sene olduğu gibi bayramımızı sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Fakat biliyorsunuz gelecek yıl Gençlik ve Spor Bayramımızın 100. Yılını kutlayacağız. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, bu yıldan itibaren başlayarak 2019 yılı içerisinde de devam edecek olan bir çok görkemli kutlamalar ve organizasyonlar yer alacaktır. Türkiye artık övünülecek bir ülke olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ülkemiz, artık eskisi gibi restgele bir ülke değildir. Artık dünyada sözü dinlenilen, savunma sanayi alanında üretim yapan yüksek teknoloji alanında üretime giden bir Türkiye var. Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda, ülkemizde çağ atlatan projeler gerçekleştirildi, gerçekleştirilmeye de devam edecektir.