AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, ve Teşkilat Mensupları

Örencik,Yörgüç,Dedeli,Hıdırellez Yağmurca,Çetinkaya ve Bafra şehir merkezindeki Mahalleleri ziyaret etti...

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ;

‘GÖRÜŞLER BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR’..

Ziyaretlerde esnaf ile karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulduğunu ifade eden AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, “Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ;

Her zaman sahada olmanın önemli ve verimli olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç  Yapılması gerekenleri, olumlu olumsuz her türlü eleştiriyi duymak ve çözüm odaklı çalışma yürütmek için genelde sahada olmayı önemsiyoruz. Yerinde dinlemek, halkın gözündeki o enerjiyi almak bizlere çok iyi geliyor. Bugün de Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Semiz ve Teşkilatımız ile birlikte çarşı esnafımızı ve Köylerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretleri sık sık yapmaya gayret ediyoruz.Çünkü bu ilçe hepimizin. Birlikte yöneteceğiz ve birlikte güzel işlere imza atacağız. Sonucunda kazanan yine Bafra olacak.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ AV.ORHAN KIRCALI

Milletvekili Kırcalı; ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Samsun’un her ilçesine ve köyüne gitmeye çalıştıklarını belirtti. Vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini aktaran Kırcalı, "Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz." ifadesini kullandı.