Kırcalı, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Kırcalı, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin aydınlık geleceği için yaşamlarını iyi nesiller yetişmesi için adayan tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Vekil Kırcalı, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Güzel’in mesajı, şöyle:

“Mesleğini sonsuz fedakârlık ve emekle yapan öğretmenlerimiz, toplumumuzun geleceğine yön vermekte, yetiştirdiği nesiller aydınlık yarınlarımızı oluşturmaktadır. Sevgi, saygı, özveri ve sabırla yapılan bu mesleğin değeri çok büyük ve anlamlıdır. Bu yüzden çocuklarımıza bilimsel düşünceyi, sorgulamayı, araştırıp geliştirmeyi ve öğrendikleriyle yetinmemeyi öğreten eğitim neferlerine ne kadar teşekkür etsek de azdır.

Hz. Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ sözü öğrenmenin ve öğretenin kutsallığını vurgulamaktadır. Biz de ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin her bir köşesinde bu kutsal göreve bir ömür adayan öğretmenlerimize omuz vermeye, onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin aydınlık geleceği için yaşamlarını iyi nesiller yetişmesi için adayan tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”