WhatsApp'ın Android beta sürümü güncellendi. Bu güncelleme, uygulama sürümünü 2.21.14.1'e yükseltirken, uzunca bir süredir gündemde olan çoklu cihaz özelliği ile ilgili yeni bir gelişmeyi de ortaya çıkardı. Özellik şimdilik kodlara gizlenmiş olsa da kullanıcılar, çok yakın bir gelecekte çoklu cihaz özelliğine kavuşacaklar gibi görünüyor.

WABetaInfo, WhatsApp'ın kodlarını inceleyerek yukarıdaki ekran görüntüsünü açığa çıkarmayı başardı. Görünen o ki WhatsApp geliştiriciler, yeni nesil çoklu cihaz özelliğini bir süre beta kapsamda sunacak. Kullanıcılarla yürütülecek beta sürecin sonunda da tüm kullanıcılar, bu özelliği kararlı bir şekilde kullanabilecekler.

İNTERNETSİZ WHATSAPP NASIL OLACAK?

WhatsApp'ın mevcut koşullardaki çoklu cihaz özelliği, hesabın bağlandığı esas cihazın internete bağlı olması durumunda kullanılabiliyor. Yeni nesil çoklu cihaz özelliği ise ana cihazdan bağımsız olarak çalışabiliyor. Bu da kullanıcılar için daha büyük avantaj anlamına geliyor. Böylelikle bir kullanıcı, ana hesabına bağladığı diğer cihazları da birbirinden bağımsız olarak kullanabilecekler.

HABER7