Yapılan toplantıya İlçe Kaymakam Vekili Sayın Selin SARI, Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İlçe Jandarma Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan DEMİR, İlçe Emniyet Amiri Murat SARI, Sivil toplum kuruluşları, Daire amirleri, Belediye Birim Müdürleri ve muhtarların katılımıyla Belediye Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Salonu’nda bir araya geldi.

Toplantıda daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanlarına ve muhtarlara hitaben gündemdeki konular hakkında bilgilendirme yapan İlçe Kaymakamı Vekili Sayın Selin SARI, " Devletimiz, milletimiz için vardır, bizlerde sizler için buradayız. Devletin gücü içerisinde birçok hususta hizmet üretmeye çalışıyoruz. Kurum amirlerimizin kapıları şikayet ve taleplerinizi kabul etmek ve çözüm üretmek için her zaman ve herkese açıktır.” Dedi.

BAŞKAN KIYMA

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA yaptığı konuşmasında; “ İlçemizde 2017 yılı içerisinde yapımı tamamlanmış ve yapımı tamamlanmak üzere olan çalışmalar ve 2018 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak, İlçe genelinde yapılan ve yapılmasını planladığımız hizmetlerin, projelerinin hızlı bir şekilde çözüme ve halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlçe Emniyet Amiri Murat SARI; “İlçe sınırları içerisinde ve dışarısında vatandaşların çok dikkatli olması ve telefon dolandırıcılığı konusunda bu tarz aramalarda telefonun derhal kapatılarak 155 hattına bilgi vermelerini önemle duyuruyorum ”. Dedi

Bütün mahallelerin giriş ve çıkışlarına güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulmasının önemine değinen İlçe Jandarma Komutanı J. KD. Bçvş. Gürkan DEMİR, Terör hakkında ve dikkat çeken kişileri ve terör örgütlerine yardım edenlerin derhal bilgi verilmesi hususunda bilgiler verdi.

Son olarak toplantıya katılan vatandaşlar ve Muhtarlar Mahallelerini ilgilendiren konularda daire amirlerine sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.