Samsun Bölgesi 1.Amatör ligi B- grubunda 18. haftasında Samsun Süper Amatör Ligine yükselmek için mücadelen veren Bafra Kızılırmakspor Samsun İstasyonspor'u Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahasında konuk etti.

Orta hakem Ercan Hellaç'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmaya Bafra Kızılırmakspor rakibi karşısında daha kontrollü ve istekli başlayan taraf oldu.Karşılaşmanın 15. dakikasında gelişen Bafra Kızılırmakspor Coşkun'la bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu.Rakibine göre daha defansif oyunu tercih eden Samsun İstasyonspor Kızılırmakspor kalesinde kontra ataklarla gol pozisyonu üretmeye çalıştı.Karşılaşmada daha kontrollü oynayan Kızılırmakspor karşılaşmanın 30.dakikasında son haftaların formda futbolcusu Sefa Şenocak'la bulduğu golle karşılaşmada durumu 2-0 yapan taraf oldu.Bu golle ilk yarısı Bafra Kızılırmakspor'u 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresine oldukça hırslı ve istekli başlayan taraf deplasman takımı olan taraf deplasman takımı olan Samsun İstasyonspor oldu.İkinci yarının 55. dakikasında ani gelişen Samsun İstasyonspor atağında Samet attığı golle karşılaşmada durumu 2-1 getirdi.Dakikalar 70. gösterirken bir pozisyonda rakibine arkadan tekme sallayan Samsun İstasyonspor'lu Samet Sivri bir anda karşılaşmada her iki futbolcular arasında gerginlikler yaşandı.Gerginliğin sonunda karşılaşmanın orta Hakemi Ercan Hellaç Bafra Kızılırmakspor'dan takım kaptanı Ahmet'i Samsun İstasyonspor'dan Samet Sivri'yi ve ikinci yarıda oyuna giren Samet Topçu'yu direk kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.Gerginlikten sonra başlayan karşılaşmada her iki takımda rakip kalede gol pozisyonu bulmak için ataklarını sıklaştırdı.Son dakikalarında heyecan fırtınası şeklinde geçen musabakada Kızılırmakspor karşılaşmada 9.kişi kalan rakibi karşısında Fahrettin,Coşkun ve Oğuzhan'la bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamayan taraf oldu.Karşılaşmada son sözü ikinici yarıda oyuna giren Kızılırmakspor'dan Özgür Özer'in 90.dakika attığı akıl dolu golle karşılaşmada durumu 3-1 getirdi.Bu golden sonra zor ve mücadele geçen karşılaşmayı Bafra Kızılırmakspor 3-1 kazanarak puanını 40. yaparak averajla Samsun Bölgesi 1.Amatör B- grubunun yeni lideri oldu.

Karşılaşmada akılda kalan pozisyonları ise Kızılırmakspor'un önemli pivot santrforu olan Fahrettin'in takımı için rakip takımın defans oyuncularıyla girdiği ve her pozisyondan sonra başından ve burnundan aldığı darbeler sonucu kontrol amaçlı hastaneye gitmesi ve karşılaşmanın 70.dakikasında mücadele bakımında olukça zor geçen karşılaşmada Kızılırmakspor 1.Samsun İstasyonspor'dan iki oyuncunun kırmızı kartla oyun dışında kalması oldu.

Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligi B- grubunda 18. haftasında bay geçen Bafra Gençlikspor avrajla liderliği bir başka Bafra takımı olan Bafra Kızılırmakspor'a verdi.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer :Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahası

HAKEMLER: Ercan Hellaç xx Hasan Erdoğan xx Burak İlgen xx

Bafra Kızılırmakspor: Burhan, Ramazan, Ahmet(c), Kurşad, Burak, Kenan, Sefa Ayaz, Coşkun, Sefa Şenocak, Oğuzhan, Fahrettin

İdareci:Koray Varol

Yedekler: Batuhan, Cem, Cemalettin, Halil, Özgür, İlker, Recep

Samsun İstasyonspor: Sefa, Hamit, Aykut, Burak, Mertcan, Samet, Ertaş, Buğra, Şerifcan, Caner(c),Samet Sivri

Tek.Direk: Necmi Öksüz

Yedekler:Harun, Tarık, Samet Topçu, Sercan, Berk, Emir

GOLLER:15.dakika Coşkun - 30.dakika Sefa Şenocak - 90.dakika Özgür Özer...Bafra Kızlırmakspor...55.dakika Samet...Samsun İstasyonspor

Kırmızı Kartlar :70.dakika Ahmet(c) Bafra Kızılırmakspor...Samet Sivri, Samet Topçu...Samsun İstasyonspor