31 Mart seçimlerinde Göltepe Mahallesi'nde Her şey Göltepe için' sloganı ile çıkan Osman Engiz, ekibiyle birlikte seçildi. Muhtar Osman Engiz, ilk olarak mahallede görev yapan Önceki dönem Muhtarlardan Hasan Arslan, Muhteşem Çakır ve Mustafa Çöl’e plaket vererek onurlandırdı. Bu olay karşısında çok duygulandıklarını ifade eden Önceki Dönem Muhtarlar, Muhtar Osman Engiz’e görevinde başarılar diledi.

ÖNCELİĞİMİZ HALKIN ÇIKARI

Muhtar Engiz yaptığı açıklamada, "Gayet saygı içinde bir seçim geçirdik. Allah'ın izni, halkımızın takdiri ile sandıktan biz çıktık. Bu makamlar gelip geçicidir. Bundan sonra mahallemiz için birlikte çalışacağız. Göltepe Mahallemizin sorunlarını çözmek için ilgili makamlarımız ile uyum içinde olarak gerekli çalışmaları yapacağız. Önceliğimiz halkın çıkarları olacaktır.

ÖNCEKİ DÖNEM GÖREV YAPAN MUHTARLARI UNUTMADI

Engiz Sözlerine şöyle devam etti, 2009-2019 yılları arası hizmet veren Hasan Arslan muhtarımıza,2004-2009 yılları arası hizmet veren Muhteşem Çakır muhtarımıza ve 1989-2004 yılları arası Göltepe için hizmet vermiş değerli büyüğümüz amcamız Mustafa Çöl muhtarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum,dedi.