Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kongre Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Yapılan tilavetin ardından katılımcılara semazen gösterimi sunuldu.

40 YILIN BAŞLADIĞI GÜNDÜR BUGÜN

Gösterim sonrası konuşan Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan “Mazlumlara umut zalimlere ise korku dolu günlerin başlayacağı ikinci 40 yılın başladığı gündür bugün. Hak ve adalet üzerine yeni bir dünyanın kurulacağı gündür bugün. Zorluklarla, engellerle, çilelerle örülmüş uzun bir yol var önümüzde. 1969 yılında yürüyüşün başladığı gün belirlenmiş hedefler var. Umudu bizde olan mazlumlar var. Durmak yakışmaz bizlere bu kadar mazlum varken, oturmak sadece seyretmek, zulmetmektir. Biz siyasi terbiyemizi Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan Hocamızdan aldık. Bu terbiye ashabın terbiyesidir. Bizler yapılanları takdir etmeye eksikleri ise tamamlamak için geliyoruz” dedi.

KONGREYE TEK ADAYLA GİRİLDİ

Arslan`ın ardından Yeniden Refah Partisi Samsun il başkanı Suat Zor`da bir konuşma gerçekleştirdi.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongreye tek aday olarak giren Bilal Arslan Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanlığına seçildi.

BAŞKAN KILIÇ’DA KONGREDEYDİ

Yapılan kongreye Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Yeniden Refah Partisi Samsun il başkanı Suat Zor, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.