Milli Görüş geleneğinin kurucularından Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın lideri olduğu Yeniden Refah Partisi, Ankara Arena Spor Salonu’nda 2’nci Olağan Büyük Kongresi'ni düzenledi.

Fatih Erbakan kongreye katılan 1225 delegenin tümünün oylarıyla yeniden partiye genel başkan seçildi.

Ankara Arena’daki kongreye sabahın erken saatlerinden itibaren katılanların büyük bir kısmı salonun dışında kongreyi takip etti. “Mücahit Erbakan” sloganları eşliğinde kongrenin başlamasını beklenirken salona, “Başkan Erbakan”, “Önce Ahlak ve Maneviyat”, “Burada Gelecek Var”, “Milletimiz İçin Biz Varız”, “Üzülme Erbakan’la Düzelir”, “Üreterek Kalkınan Türkiye İçin Burada Gelecek Var” pankartları asıldı.

Kadın ve erkeklerin ayrı tribünlerden takip ettiği kongrede şarkıcı Davut Güloğlu partinin “Biz İktidar Olacağız” şarkısını seslendirdi.

Tek aday olarak Fatih Erbakan’ın kongrede genel başkan olarak göreve getirildiği kongreye katılım sağladıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, olağanüstü bir katılımın sağlandığını belirtti.

Ankara Arena Spor Salonu’nun binlerce partililer tarafında dolu olduğunu kaydeden Bafra İlçe Başkanı Arslan, kendilerinin de teşkilat olarak bu kongreye Bafra’dan çok sayıda araç kaldırarak katılım sağladıklarını söyledi.

Başkan Arslan, otobüslerle Bafra’dan Ankara’ya gittiklerini belirterek, “Ankara’da yapılan ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın tek liste olarak aday olduğu ilk büyük kongreye bizler de Bafra’dan yüksek bir katılım sağladık. 
Bafra Teşkilat Başkanımız Sefa Altun'un  organize ettiği otobüsler ve partililerimizin özel araçlarıyla kongreye gittik ve genel başkanımıza destek verdik” dedi.
Organizasyonda büyük emeği geçen Başta Teşkilat Başkanımız Sefa Altun'a ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum dedi...