AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kastamonu’da yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Milletvekili Yılmaz, Giresun, Artvin ve Rize’deki çalışmalarını tamamlamasının ardından Kastamonu’ya gitti. Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret eden Yılmaz, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, önceki gün şehirde yaşanan sağanak ile dolu sonrası oluşan büyük maddi hasar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra il başkanlığına giden Yılmaz, belediye, parti ilçe, kadın, gençlik kolları başkanları, teşkilat üyeleriyle toplantı yaptı. AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’nün de eşlik ettiği kent programında açıklamalarda bulunan Yerel Yönetim Karadeniz Bölge Sorumlusu Milletvekili Yılmaz, yerel yönetimlerin bir kentin en önemli dinamikleri arasında olduğunu, şehrin vizyonunun buralarda şekillendiğine dikkat çekti.

“MÜREFFEH GÜNLER İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

“Türkiye geleceğe sağlam adımlarla koşacaksa bu topyekun kalkınma ile olacak” diyen Yılmaz, “Bunu hep birlikte sağlayacağız. Hepimizin kendi alanında bir görevi vazifesi var. Ortak çalışmanın büyüğü küçüğü kesinlikle yok. Büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için bu zamana kadar nasıl el ele verdiysek, bundan sonraki çalışmalarımızı da yine aynı şekilde yapacağız.  Önümüzde önemli bir yerel seçim bizi bekliyor. Durmayacağız, bu büyük dava yolunda, hizmet seferberliğinde fedakarlıksa fedakarlık, çok çalışmaysa çalışma halkımız için, ülkemiz için birlikte yapacağız. Bu azim ve kararlılık tüm teşkilatlarımızda mevcut. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde müreffeh günler için çok çalışacağız.” dedi.

“FIRSATÇILARA PRİM VERİLMEMELİ”

Türkiye’nin bağımsızlığına, egemenliğine güçlendikçe saldırıların daha da arttığına dikkat çeken Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü, “Bağımsızlığımız da, egemenliğimiz de bizim için vazgeçilmez unsurumuz. Ülkemiz, halkımız çok bedeller ödedi. Kazanımlarımızın korunması ve gelecek nesillere taşınması hayati önem taşıyor. Türkiye’nin her alanda yerli ve milli dik duruşa, üretime, fikre, azme, çalışmaya ihtiyacı var. Bu yönde şuan büyük bir seferberlik başlatıldı. Halkımızın kafasının bulandırılması, ümitsizlik aşılanması, başlatılan ekonomik saldırılarla iktidarın yıpratılması, halk arasında kaos ortamının oluşturulması gibi bir çok kirli amaç ve hedef sahnede. Kimse yalan yanlış hamlelere, bilgilere itibar etmemeli. Fırsatçılık yapmaya çalışanlara da pirim vermemeli. Halkımız çok bilinçli gerçekleri, neyin neden yapıldığını çok iyi biliyor. Türkiye çok badireler atlattı, bu günlerde geçecek Türkiye şahlanmasını Allah’ın izniyle sürdürecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Yılmaz, il başkanlığındaki toplantısının ardından çeşitli ziyaretler de gerçekleştirdi.