AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının il ve ilçe bayramlaşma programlarına katıldı.

Bayram Namazı'nı Gürbüz Cami'nde kılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, öğlen saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına katıldı. Ardından İlkadım İlçe Başkanlığı'na geçen Yılmaz, burada teşkilat ve parti üyeleriyle bayramlaştı.

İlçelerdeki bayramlaşma programları öncesi Yılmaz, Samsun'un tanınmış simalarından olan Balıkçı Fevzi olarak bilinen Fevzi Güler'i tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, Samsun Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Şefik Sağlam ile birlikte Tekkeköy, Ayvacık, Salıpazarı, Terme ve Çarşamba ilçe başkanlıkların da gerçekleşen bayramlaşma programlarına katıldı.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti ailesinin büyük bir aile olduğunu, birlik beraberlik, kucaklaşma, sevgi ve gönül bağlarının çok güçlü olduğunu söyledi.

"HİÇ KİMSEYİ AYRIŞTIRMADAN, ÖTELEMEDEN GÖNÜLLERE KOŞMALIYIZ"

Milletin içinden doğan bir partinin tek hedef noktasının vatanına, halkına hizmet olduğunu ifade eden Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Önceliğimiz ülkemizin, halkımızın refahı, geleceğe emin adımlarla ilerlemesi. Biz bir olduğumuz, birbirimize kenetlendiğimiz sürece aşamayacağımız hiç bir engel yok. Türk milleti olarak her bir ferdiyle bu bilinçle hareket etmemiz, hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötelemeden saygı ve sevgi içerisinde hizmetlerimizi sürdürmek zorundayız. Hepimiz vatanımız için çok çalışmamız, kısır tartışmalardan, kirli oyunlardan uzak durup ve bozmamız, odak noktamız olan büyük Türkiye etrafında kenetlenmemiz gerekli. Bayramlarda nasıl herkes kucaklaşıyorsa, her günümüzü bayram olarak görmeliyiz. Türkiye kazandıkça, milletimiz kazandıkça her günümüz en büyük bayram." diye konuştu.

Ramazan ayının tüm bereketiyle geride kaldığını ifade eden Yılmaz, bayramların umut, özlem, sevgi, şefkat, merhamet, vefa, dayanışma gibi unsurları barındırdığının hiç unutulmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.