AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık, Ladik, Canik ve İlkadım  ilçelerinde programlar gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanlıkları, belediyeler, esnaf, muhtar, vatandaş ve hasta ziyaretleri ile programını sürdüren Yılmaz, yıllardır kurdukları gönül bağlarının güçlü bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Türkiye'nin, kentin tüm kazanımlarının herkesin olduğunun altını çizen Yılmaz, AK Parti'nin ortaya koyduğu hizmet seferberliğinin eksilmeden devam ettiğini, yaşanan sıkıntıların ise giderilmesi noktasında büyük bir çaba sarf edildiğinin altını çizdi.

AK Parti'nin masa başında değil, her zaman sahada olduğunu kaydeden Yılmaz, "Halktan kopuk bir siyaset anlayışını hiçbir zaman benimsemedik. Ne olursa olsun her zaman iyi günde, kötü günde halkımızla birlikteyiz.  Özellikle son zamanlarda dünyadaki gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de ekonomi başta olmak üzere sıkıntılar yaşanmakta. Çözüm noktasında devletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir seferberlik anlayışıyla çalışmakta. Başaracağız, zor günleri de birlikte aşacağız." dedi.

"Samsun çok kıymetli bir kent, gelişimi kalkınması için çok mücadeleler verdik." diyen Yılmaz, "Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanımız, teşkilatlarımız her konuyu yakinen takip ediyoruz.  Halkımızın her talebi bizim çok değerli. Şehrimizin ihtiyaçları, beklentileri doğrultusunda geleceğe de emin adımlarla ilerlemesi için çaba sarf ediyoruz. Bu eşsiz kente uzun yıllar büyük bir sevgiyle hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Samsun bizim evimiz. Evimiz için, Samsun halkı için AK Parti olarak bizler buradayız, birlikteyiz, daha çok hizmet için sahadayız." diye konuştu.