AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in mazbata ve devir-teslim törenlerine katıldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Demir, mazbatasını Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver'den aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak ile teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu mazbata töreninin ardından, AK Parti ve MHP İl Başkanlığı ziyaret edildi.

Büyükşehir Belediyesi önünde ise yüksek katılımla karşılama töreni yapıldı. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mührü önceki dönem belediye başkanı Zihni Şahin'den aldı. Mazbata ve devir teslim törenlerinde hazır bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e görevinde başarılar diledi.

"MUVAFFAK OLMAK ZORUNDAYIZ"

Mevki ve makamların gelip geçici olduğunu asıl baki olanın vatana, millete, şehre yapılan hizmetler olduğunu ifade eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, şehre hizmet eden herkese teşekkür etti, el elle gönül gönüle hizmet seferberliğinin devamına vurgu yaptı.

Seçimlerin geride kaldığını, yeni bir kalkınma, hizmet döneminin başladığını belirten Yılmaz, "Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Durmadan, yılmadan çok çalışmamız gerekli. Başarı öykümüzü aksatmadan sürdürmek zorundayız. Kesinlikle hiç birimiz rehavete kapılmadan, birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. Özellikle gönül belediyeciği noktasında üzerimize düşen ne varsa yapacağız. 31 Mart bitti, bizim için şimdiden yeni bir seçim dönemi başladı. 5 yıl durmadan en iyi hizmeti vermek, gönüllere girmek için çaba harcayacağız. Şehrimizin kalkınması, gelişmesi, gönüllerde yükselmek için gereken neyse yapacağız. Halkımızın bize duyduğu güvenin, aldığımız vekaletin sorumluluğunu bilerek hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızın büyük desteğiyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Demir'e yeni görevinde başarılar diliyorum. En iyi hizmeti şehrimize, halkımıza  sunacağına olan inancımız tam."şeklinde konuştu.