Bafra Sera Osb Hakkında Yatırım Kapsamına Alındı-Alınmadı iki farklı açıklamayı sokaktaki vatandaşa sorduk .

TİCARET ODASI BAŞKANI GÖKSEL BAŞAR’IN AÇIKLAMASI

17-01-2017 Tarihinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR Yapmış olduğu açıklamada “Bafra Sera OSB’nin yatırım programına alınması hususunu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik bey imzaladılar. Bölgemize hayırlı olsun” sözleriyle müjdelemişti.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ORHAN KIRCALI’NIN AÇIKLAMASI

11-02-2017 Tarihinde Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Yapmış olduğu açıklamada Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesinin Yatırım Programına alınması , Kalkınma Bakanlığımıza gönderildi. Kalkınma Bakanlığının Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapacağı çalışmalar sonrası 2017 Kalkınma Bakanlığı Yatırım Programına eklenmesini sağlayacağız dedi.Sera Osb ile ilgili müjdeyi de inşallah hemşerilerimize vereceğiz dedi.

Bu İki Çelişkili açıklamayı vatandaşa sorduk;

MUSTAFA SEL: Doğruyu kim söylüyor anlayamadık, burada iletişim eksikliği var sanki,  Vekilimiz Sera Osb’nin 2017 Kapsamına alınmadığını alınması için uğraştığını söylüyor. Bafra Ticaret Odası Başkanımızda alındığını söylüyor.Alındımı alınmadımı yetkili kimse çıksın açıklama yapsın.

KADİR GÜNDOĞDU;Sera Osb 2017 yatırım kapsamına alındımı alınmadımı başkan alındı diyor ,vekil alınmadı diyor.Başkan evrak gösterdi onaylandı diye vekilimiz kalkınma bakanlığında daha onaylanmadı diyor.Bunu vatandaşa soracağınıza bence kendilerine sorun.

SERAP KUL;Yatırım kapsamına inşallah alınmıştır.Bafralı işsiz gençlerimize bir kapı açılmış olur.

İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN MUHTAR:Bu işler bu kadar basit olmamalı birbirlerinden nasıl haberleri olmaz, Başkan alındı, Vekil alınmadı almaya çalışıyoruz diyor.Sera Osb Bafralı  işsiz gençlerin umududur.Onun için vatandaşı yanıltmaya gerek yok doğrusu hangisiyse çıksınlar açıklasınlar.

MURAT ÖZCAN;Alındımı, alınmadımı tekerleme gibi oldu. Ne deyim şimdi biri vekil ,biri başkan bence kendilerinin açıklaması lazım.

YILDIZ VAR: Ticaret odası Başkanı Sera Osb Yatırım kapsamına alındı diye belge yayınladı,Bizde şaşırdık bekleyelim görelim, zaman kimin haklı olduğunu ortaya çıkartacaktır.

 

Sera Osb 2017 Yatırım kapsamına alındı mı, alınmadı mı  Vatandaş Doğrusunu öğrenmek için yetkililerden açıklama bekliyor.