DEVA Partisi Bafra kadrosunu oluşturuyor

DEVA Partisi Bafra kadrosu için ilk mülakat Ankara’da yapıldı.

Ali Babacan’ın liderliğini yaptığı DEVA Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Ankara’da bir otelde mülakat görüşmeleri için toplantı yapıldı. Mülakata Bafra ve Samsun  kadrosu için de adaylar çağırıldı.Mülakata katılacak olan her aday farklı saat aralıklarında çağırıldı. Gelen tüm isimlere ise farklı sorular soruldu. Edinilen bilgilere göre, siyasi kariyer, aldığı görevler ve mesleğine dair sorular yöneltildi. Bafra kamuoyu tarafından tanınmış isimlerin de Ankara’da yapılan mülakata girdiği öğrenildi.

GELECEK PARTİSİ BAFRA ADAYLARI

Genel Başkanlığı’nı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yürüttüğü Gelecek Partisi,Samsun’da Kurucu üye Mustafa Yeşliyurt tarafından şu anda organize edilmekte. Yeşilyurt Samsun’da ve Bafra’da iyi bir teşkilat için sorgulamalarına çalışmalarına devam ediyor. Peki işin Bafra ayağında durumu nasıl derseniz zaman zaman bu konuda bilgiler alıyoruz.Yeşilyurt ile geçen hafta görüştüğümde Bafra’dan bir çok aday olduğunu belirtmişti.

İLÇE BAŞKANI DOKTOR OLABİLİR

Gelecek Partisinin Bafra İlçe Başkanının Doktor olması muhtemel olarak gözüküyor.

BAŞBAKAN OLSA BİR GÜNDE ÇÖZECEK

Bafra’da sokakta ki vatandaşımız Başbakan olsa ülkenin sorunu bir günde bitecek. Biz Bafralılar o kadar akıllıyız ki, kimse bizim kadar akıllı olmaz. Bizim kadar bilgili olmaz. Biz hiç kitap okumasını sevmeyiz amma alimlikte ilim bilmekte de üstümüze yoktur. İşte böyle bir şehirde, yaşamak, yazmak, siyaset yapmak kızgın sacın üstünde yürümek gibi bir şeydir. Zorlu ve meşekkatli…

RAHAT BIRAKIN
Mustafa Kurt isimli bir okuyucumuz bizlere ulaştı.

MHP İlçe Başkanın ilçeye hizmet için büyük bir gayretle çalıştığını ancak ayaklarına prangalar takmak isteyenlerden kurtulamadıklarını söyledi. Okuyucumuz;

Turna, ilk günden itibaren gece gündüz demeden koşuyor, hizmet için gayret gösteriyor. İmkansızlıklar içerisinde olağanüstü bir mücadele veriyor. Cumhur ittifakına tüm gücüyle destek oluyor, görevinin hakkını veriyor.

Ancak onların başarılı olmasını istemeyen bazı meclis üyeleri ve partililer sürekli olarak engellemeye çalışıyorlar. Artık yeter. Bafra’nın yakasından düşsünler. Başkanları rahat bıraksınlar. Bunların derdi MHP değil biz olalım biz yönetelimdir. Sizler aracılığıyla parti büyüklerine de sesleniyorum. MHP’ Bafra’da yaşananları görün. Çalışmak isteyen hizmet etmek isteyen başkanlara engel olan onları içten yıkmaya çalışanları partide ve mecliste barındırmayın” dedi.

GİAD ELEŞTİRİLERİ KALDIRAMADI

Politik Kulis 1-Yazımda Bafra Giad’ı eleştirmiştim. Giad yönetiminde bulunan bazı arkadaşlar eleştiriye o kadar alınmışlar ki Haber sitemizden reklam sözleşmelerini fesh ettiler.

İşte eleştirilerimin ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmış oldu. Bu zihniyetle bu yönetimle hiçbir yere varamazlar.Bir işe soyunuyorsan eleştiriye açık olacaksın.

Giad kuruluş amacından saptı.(Detayları Haftaya Politik Kulis’de)

BEDESTEN

Her seçilen Belediye Başkanı Bedesten arastasını yapacağız diye söz vermişti.Ne hikmetse hep sözleri havada kaldı.Kimse cesaret edemedi.Anlayacağınız Ivırı, zıvırı ve yazışmaları çok zordu.25 Yıldır çivi bile çakılmamıştı.Başkan Kılıç’ın 6 ay önce verdiği talimat doğrusunda yazışmalar ve çalışmalar 6 gün önce sonuçlandırılmıştı. Bedesten de 4 gün önce çalışmalara başlanıldı.Kurban Bayramına kadar bitmesi bekleniliyor.

PANDORANIN KUTUSUNU AÇIYORUZ

Pandoranın kutusunu açıyoruz“Arşivimiz var, bekletiyoruz, artık kimin şansına nerede ve kimde bulunur, içinden kime ne çıkar belli değil”… içinde ne olacak, kime ne yansıyacak Allah bilir...