1930 Bafraspor'a transferi gerçekleşen Seyyid Taha Köse daha önce sırasıyla Atakum Belediyespor,Samsun Yolspor, Ladik Belediyespor ve geçen sezon ise İstanbul Sultan Gazispor'da oynadı.

2018 - 2019 Futbol sezonun da 1930 Bafraspor forması giyecek olan Seyyid Taha Köse ; tarihi başarılarla dolu olan kulübe geldim. Burada takım arkadaşlarımızla birlik beraberlik için de olarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz,onun için buradayım.Bu zor olacak ama, zoru ve savaşmayı seven bir yapım var.1930 Bafraspor Kulübü Süper Amatör için Şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturuyorlar,ben de bu katkıyı sağlamak ve bu başarıda yer almak için buradayım.dedi.

1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Avukat Anıl Göngör; 1930 Bafraspor futbol kulübü olarak dış transfer çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Geçen sezon kadromuza katmak isteyip kadromuza dahil edemediğimiz başarılı orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Seyyid Taha Köse'yi bu sezon transfer ederek kadromuza katmış durumdayız.İnşallah 150 bin nüfuslu ilçemize yakışır bir kadro oluşturuyoruz.Geçen sezondan sadece Kader Balcancı ve Erdal Bulut kardeşlerimizi kadromuzda tutarak kadromuzu çoğunu yenilemiş olduk. Yani bu sezon yenilenmiş bir kadro ile Süper Amatör Liginde taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezonun kolay olmayacağını iyi biliyoruz, bütçemizi aşmadan ona göre kadro oluşturuyoruz. dedi.