SON MAÇLARDA KÜMEDE KALIYOR.

Yıllardır Borç batağından kurtulamayan 1930 Bafraspor, son 3-4 Yıldır parasızlıktan Samsun Süper Amatör Liginde son maçlarda kümede kalıyor.

2016-2017 Sezonunun ikinci devresinde futbolcuların paralarını ödeyemediği için 8-9 futbolcusu ile yollarını ayıran 1930 Bafraspor İlk yarıda toplamış olduğu puanlarla kümede kalabilmişti.

3 TİRİLYON BORCU VAR

3 Tirilyon Borcu bulunan 1930 Bafraspor artık kapanma noktasına geldi.

Edindiğimiz bilgiye göre ;Bu Sezon Samsun Süper Amatör Ligine çıkan Bafra’nın iki takımı Kızılırmak ve Gençlik Hizmetlerini Bafra Belediyesi ve Bafralı İş Adamları destek verip bu iki kulübü bir üst gruba taşıyacaklarmış.

Spor severler Karardan memnun…….

Bafraspor taraftarının görüşleri

1930 Bafraspor Taraftarı H.Y: Aslında doğru bir karar verilmiş, yıllardır Bafraspor iyi yönetilmedi geçmişden gelen borçlar hep kulübü zora soktu.Futbolcuların paraları ödenmiyor, parasızlıkdan kulübün elektrikleri kesik.Karar doğru sonuçda bu iki takımda Bafra’nın takımıdır.Borcu olmadığından dolayı desteklerle rahat bir şekilde bir üst gruba çıkabilir.

1930 Bafraspor Taraftarı:K.L Borçsuz iki kulübümüzün Samsun Süper Amatör Ligine çıkması Bafra adına sevindirici bir olaydır.Beledeyimiz ve Bafralı iş adamlarımızın destekleriyle bir üst gruba çıkacaklarına inanıyorum