Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin üçüncü haftasında 1930 Bafraspor ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olan Samsun Yolspor’u Bafra Yeni Şehir Stadyumunda konuk etti.

Orta Hakem Samet Çiçek’in düdüğüyle başlayan müsabakaya daha iyi ve hızlı başlayan taraf deplasman takımı olan Samsun Yolspor başladı. Karşılaşmanın henüz 5 dakikasın da soll taraftan gelişen Samsun Yolspor atağın da topla buluşan Barış takımını karşılaşmada 1- 0 öne geçiren golü kaydetti. Kalesin de erken dakika da gol gören 1930 Bafraspor beraberlik gölü için Samsun Yolspor kalesine yüklense de bu da başarılı olamayınca ilk yarısı Samsun Yolspor’un 1 – 0 üstünlüğüyle tamamladı.

İkinci devreye beraberlik golü için atak başlamak isteyen 1930 Bafraspor 46 dakika da ani gelişen Samsun Yolspor atağında yine sahneye Barış çıkararak karşılaşmada takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydederek karşılaşmada durumu 2 – 0 getirdi. Karşılaşmada iki farklı yenik duruma düşen 1930 Bafarspor’un atakları gol getirmeyince bu önemli karşılaşmada rakibine kendi sahası ve seyircisi önün de ligdeki rakibine 2 – 0 yenilerek büyük bir yara aldı.

Karşılaşmaya Samsun Ak Parti Millet Vekili Av. Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,1930 Bafraspor Kulüp başkanı Fatih Yıldız,1930 Bafraspor Yönetimi çok sayı da taraftar topluluğu izledi. Samsun Süper Amatör Liginin üçüncü haftasın da üç Bafra ekibinden sadece Genç Bafraspor deplasman da karşılaştığı Samsun Sporland’ı ilk yarısını 1- 0 yenik tamamladığı karşılaşama da ikinci yarı da bulduğu gollerle 5- 2 yenerek haftayı hem karlı hem de lider tamamladı.

Karşılaşmanın ilk devresin de 1930 bafraspor taraftar grubunun lideri Yaşar saydam geçen hafta için de vefat eden eski Bafra Askeri Garnizon Komutanı ve 1930 Bafraspor’a unutulmaz desteği ve yardımı olan Kd.Albay Yakup Selim Tomaç’ın çocukları olan Çağrı ve Çağatay’a çiçek vererek baş sağlığı diledi.

Hakemler: Samet Çiçek ** Coşkun Yalçın ** Enes Göral **

Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Bafra Yeni Şehir Stadyumu

1930 Bafraspor: Ömer, Kadircan, Erdal, Bedir, Efkan(c), Gürcan, Kader, Anıl, , Nimo, Caffo,Selami

Teknik Direktör: Mahmut Topal

Yedekler:Yakup, Umut, Onur, Tolga, Görkem,Ahmet, Aleaddin

Samsun Yolspor: Hakan, Dorukan, Emre, Samet,Yiğit,Mesut©,Taha, Anıl, Barış, Abdulkadir, Mehmet

Yedekler:Furkan ,Erdoğan, Ahmet, Ali Şahin, Umut, Furkan G.,Alperen

Teknik Direktör : Mustafa Kaş

GOLLER: 5 VE 46 Dakika Barış… Samsun Yolspor

Sarı Kartlar :Taha, Dorukan Samsun Yolspor….Bedir 1930 Bafraspor

EBU BEKİR