Sezon başı öncesi 25 futbolcu ile Kampa giren 1930 Bafraspor 15 gün Kamp süre zarfında günde çift idman yaparak kampı tamamlamış oldu.

" Kamp Verimli Geçti "

Sezon öncesi 15 günlük Kampı tamamlayan 1930 Bafraspor teknik direktörü Mahmut Topal Kamp değerlendirmesinde futbol takımımız için çok olumlu ve verimli geçti.Kampı dışarıya çıkmayarak kendi tesislerimizde ve Bafra Çamlık Mesine Ormanlık alanında 15 gün süren ağır tempoda günde çift idmanlar gerçekleştirdik. Bu süreç içinde günde ağır tempolu çift idmanlar yaptık. Kamp süre içinde takımımı daha yakından tanımak ve görmek adına 3 hazırlık karşılaşması oynadık. Bu 3 hazırlık maçında 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Hazırlıkları karşılaşmalarının sonucu hiç önemli değil,burada en önemlisi takımımız 25 kişilik kadrodan 8 futbolcu kardeşimizle yollarımızı ayırarak kadroyu 17 kişiye indirmiş olduk.Sezon sonuna kadar oynayacağımız ideal kadromuzu oluşturmuş olduk dedi.

" Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor "

Şuan kamp sonrası günde çift idmanlardan sonra günde tek idmanla sezon hazırlıkları devam ediyor.Ekim ayı içinde başlayacak olan Süper Amatör ligi müsabakaları için Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasında günde tek idmanlarla hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Topal, tabi kide hazırlıklar kapsamında hazırlık karşılaşmalarıda oynayarak takımı lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz.1930 Bafraspor için bu yılın diğer yıllardan daha zor geçeceğini iyi biliyoruz,ona göre hem transfer çalışmalarımız,hemde sezon başı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz dedi.

" Transfer Yapacağız, Sakatlanan Emre Yazgı Futbolcu Kardeşimizden İyi Haber Bekliyoruz"

Topal,takım kadromuzu yavaş yavaş oluşturmaya başladık,sadece taşları yerine koymak kaldı.1930 Bafraspor ailesine futbolcu kardeşimizi daha katmak istiyoruz. Benimde çok istediğim geçen sezon ikinci devre de Termespor'da oynayan çok yönlü ofansif orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Ümit Güven'i,geçen sezon Vezirköprü Belediyesor'da stoper mevkiğinde oynayan 21 yaşındaki Mahmut Duran'ı ve geçen sezon kadromuzda olan Selami Çelik'i transfer ederek kadromuza katmış olduk. Son olarak takıma faydalı yararlı bir santrafor alarak transferi noktalamak istiyoruz.Eğer ihtiyaç olursa başka mevkilerde transfer olabilir diyerek sözlerini tamamladı.Maalesef bu sezon başından Bal ligi ekiplerinden Sinopspor'dan stoper Emre Yazgın futbolcu kardeşimiz idmanda ciddi bir sakatlık geçirerek bizleri üzdü,şu an emarı çekilen futbolcumuzun son durumunu bekliyoruz.İnşallah oradan iyi haber alarak Emre Yazgın kardeşimizde aramıza katılacak. Bir başka sakat futbolcumuz ise Vezirköprü Belediyespor'dan bu sezon başı transfer ettğimiz stoper Adil Caner Kalkan'ın durumu ise gayet iyi. Adil kardeşimizde bizleri korkutmuştu,ama şuan gayet durumu çok iyi şimdilik riske girmeyerek düz koşulara başladı.

" 4. Hazırlık Maçını Bal Ligi Ekiplerinden Ladikspor ile Pazar Günü Oynayacağız "

Topal, 3 hazırlık karşılaşmasından sonra takımdaki futbolcularıma 3 gün dinlenmeleri için süre verdik. İzinin ardından tekrar idmanlara başlayarak 4. hazırlık maçını ise Bal Liginin güçlü ekiplerinden Ladikspor'la Pazar günü Ladik'te oynayacağız. Hazırlık maçlarında hangi bölgemizde eksiklik var konusunda takım için önemli oluyor böyle güçlü takımlarla oynadığımız hazırlık maçları çünkü nerede ve hangi bölgede de eksiklerimizi daha iyi görüp lig maçlarına başlamadan eksik bölgelere transfer yaparak tamalamak istiyoruz dedi.

" Kaleciler Yoğun Tempoda Çalışıyorlar "

Topal, 1930 Bafraspor kalecileri Hayrettin Akgül ve Yakup Bayrak kaleci antrönörü Halil İbrahim Şahin tarafından tempolu şekilde çalışıyorlar.Onlara da bu yıl fazlasıyla büyük iş düşecek ama onlara takım olarak güveniyoruz ve arkalarındayız,bizleri mahcup etmeyecekler.

" Başkan Fatih Yıldız ve Yönetimide Futbolcuları Yalnız Bırakmıyor "

Topal, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetindeki değerli arkadaşlarıda hem teknik heyeti hem de futbolcu kardeşlerimiz yalnız bırakmayarak sıcak bir aile ortamı oluşturuyorlar.Gerçekten bizlerle yakından ilgileniyorlar.

"Ligi domine edecek şuan Atakum Belediyespor Görünüyor "

Topal, 1930 Bafraspor olarak Süper Amatör liginde bu yıl Bölgesel Bal ligine çıkmak için mücadele vereceğiz. Ama geçen sezon Bölgesel Bal Liginden düşen Atakum Belediyespor hemen hemen kadro iskeletini korudu ve onlarda çok ciddi transferler yaparak şu an ligi domine edecek gibi görünüyor. 1930 Bafraspor olarak sahada mücadelemizin son damlasına kadar mücadele ederek onlara bu şansı vermek istemiyoruz. Gerçekten onlar hem maddi konusunda da ligde en rahat takım olarak görünüyor, bizler bu negatif durumu pozitife çevirmek için sahada tüm futbolcularım savaşarak kazanacaklar ve inşallah bizleri mahcup etmeyecekler dedi.