" Adım Mahmut Topal.1930 Bafraspor Teknik Direktörü' yüm. Bafralıyım.5 sene Bafraspor'da futbol oynadım. Şampiyonluk yaşadım. 3. Lig' e çıktık. Bu sene biraz hedeflerimizden şaştık ama bir dahaki sene inşallah Allah' ın izniyle şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz.

Şu anda ligde 6. sıradayız. Gelecek senenin çalışmalarını yapıyoruz. Bafraspor 2. Lig'de de yer almıştı ama o zamanlar biz daha çocuktuk. Yani biz de o günleri gördük. 2. Lig, 3. Lig' li günler çok güzeldi. İnşallah tekrar o günleri görmek isteriz. "

1930 Bafraspor' un Kamerunlu transferi Mballa ise 1930 Bafraspor' u sevdiğini ve iyi şeyler düşündüğünü ve Bafraspor'un durumunun iyi olacağını söyledi.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal' ın konuk arkadaşı olarak yanında bulunan Doğan bey de" Ben de Samsunluyum. Merkez, İlkadım' dan. Biz de sporu seviyoruz. Samsunspor ile  1930 Bafraspor' un hedefleri aynı, düşmeyiz ( ligden ) Seneye inşallah ikisi de şampiyonluk yolunda ilerler.

1930 Bafraspor Samsun' un köklü kulüp ve takımlarından birisi. Yani zamanında 2. Lig, 3.Lig'de oynamış. Bu her iki kulüp de kesinlikle bu durumu haketmiyor. İnşallah seneye daha iyi bir takımla daha iyi bir yerde ilerler her ikisi de. " şekliinde konuştu.

Oktay ZERRİN- Özel Haber- Bafra