Bafra’da Nefes alacak yerimiz kalmadı…

Samsun’un en büyük ilçesi Bafra artık ‘’Taşkent’’oldu

Her taraf beton yığını hale geldi

Konut yapımı Bafra’nın her karış toprağını istila etmeye devam ediyor.

Bafra’da yeşil alanların rant uğruna beton yığınına dönüştürüldüğü Şehrimizin gri kent görüntüsü her kesimi rahatsız ediyor?

İnşaatlarla çevrili Bafra’da Nefes alanları gittikçe tükeniyor.İnsanlar gökyüzünü  artık göremiyor.Yeşil alanlar birer birer yerleşim alanlarına dönmüş ve İnşaat sektörünün projelerine kurban gidiyor.

Gazetelere,Bilboartlara bakın;hep devasa konut ilan reklamları,yeni projeler temelden satışlar ,şehir haline getirilen arazilerin kıyımı daha nereye kadar gidecek.Bu çılgınlığa kim ‘’DUR’’diyecek,KİM ‘’Önce İnsan’’diyecek

Beton yığına haline gelmiş Ruhu Ölmüş Bafra

Gelişi güzel verilmiş imarlar,yola sarkan binalar,yeşil alan vermemek için çırpınan mütahitler nereye bakarsanız bakın hiçbir doğru işimiz yok,

Hizmetlerin övüldüğü yerde problemler sümen altı ediliyorsa yöneticilerde övülme sarhoşluğu içerisinde gerçekleri göremezler.

Bafra için bu gidiş pek hayra alamet değil

 ‘’Bu mantıkla şehrin dokusunda bir değişiklik yapılabileceğini düşünmüyürum.Hem görünüm, hem görüntü, hemde sağlık yönünden problemler daha da büyüyecektir.

Ama artık yetkililer Toplantı salonlarının loş ışıklarından çıkmalı ,sihirli kelimeleri bir tarafa bırakıp Baframızı gün işığını çıkartmaları lazım.