Samsun’un en büyük ilçesi Bafra Tarım potansiyeli ve Türkiye ekonomisine katkısıyla en önemli ilçelerden biri.

Yani tarihinin en sahipsiz dönemini yaşayan 185 bin nüfuslu 32 ilden büyük ilçemizden bahsediyoruz.

HİZMET ALAMAYAN BAFRA

Bafra sorunlar yumağı haline gelmiş,

Duyan yok!

Türkiye’nin en büyük ovalarından birine sahibiz ama bu kapasitesine rağmen hak ettiği hizmetleri bir türlü alamayan Bafra’da artan trafik sorunu, işsizlik, söz verilip bitmeyen projeleriyle tam bir sahipsizlik sendromu yaşıyor.

Bir ilçeye iş alanı kazandırmak, Proje kazandırmak, halkın refah seviyesini yükseltmek önce Samsun milletvekillerine sonra Büyük Şehir Yasasından dolayı Samsun Büyük Şehir Belediye başkanına düşmektedir.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz verdiği sözleri yerine getirmek yerine, uzun zamandır anlattığı masallarla vatandaşların aklıyla dalga geçiyor.

Onun masallarına ve sıktığı palavralara ne yazık ki Bafra’da ki bazı muhtarlar ve bir takım dalkavuklar kanmış vaziyette.

Soruyorum…

Bu verilen sözlerin hızlanması için, takip edilmesi ve gerekli yerlere baskı yapılmasında sorumluluk sahibi bir vekil yok mu?

Neden Sonuç Alınamıyor?

Eski hastane yeri ne olacak? Sedde projesi, yeni otogar, yeni hal, kültür merkezi, Medikal OSB ve Sera OSB alt yapısı ne zaman başlayacak? Neden bu projelerin hiç birinden sonuç alınamıyor?

Bafra’yı sadece seçim dönemlerinde hatırladıkları ve bir iki beylik sözle kandırdıklarını sanıyorlar. Fakat milletin sadece Recep Tayyip Erdoğan sevdası yüzü suyu hürmetine adam ettiği siyasiler Bafra’yı yok sayıp sorunlarıyla baş başa bırakıyorlar.

Zaman çabuk geçiyor kendisini hizmet yerine çileye boğanlara, kendilerini salak yerine koyanlara vatandaş gereken hayat dersini en yakında verecektir.

Bafra Siyasi tarihimiz, milletimizin kendisini yok sayanlara verdikleri veciz derslerle doludur!

Bafra’yı sahipsiz zannedenler, dalkavuklarınızla beraber en yakın zamanda hüsrana uğrayacaksınız.

Bafra sahipsiz değildir.

Editör;