Bafra Belediyesi

BAŞKAN KILIÇ’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

“Milli iradenin temsil makamı, egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin mimarları olan evlatlarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da coşkuyla kutluyoruz. 

Tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olarak tarihe geçen bu önemli gün; egemenliğin millet iradesine bırakıldığı, milli iradenin hayat bularak aziz milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisidir.

Bu önemli gün vesilesiyle; ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, aydınlık yarınlarımızın inşasında evlatlarımızın da söz sahibi olduğunun farkında ve bilincindeyiz. Bugünün çocuğu yarının büyüğü olan evlatlarımızdan aldığımız ilham ve enerji ile Bafra’mızı daha ileriye taşımakta kararlıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerim ile;

Yarınlara dair umutlarımızı yeşerten, samimiyeti ve neşesi ile dünyamızı şenlendiren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; her birini sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.

Bu önemli günü tüm dünya çocuklarına ithaf eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklal mücadelesinde gözünü bile kırpmadan şehadete koşan kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.