19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,’’ Ne zaman milletle devleti yönetenler birleşir, bütünleşirse Türkiye üzerinde hesabı olanların ayakları da tir tir titremeye başlıyor." dedi.

‘Siyaset dışı müdahalelere zemin hazırlayacak şekilde dizayn edilmiş bu çatışmacı, vesayetçi sistem yüzünden çok ağır bedeller ödedik’ diyen Başkan Topaloğlu;’’ 16 Nisan’dan sonra bu vesayetçi sistem yok olacak, millet ne derse o olacak. Hükümeti millet kuracak, güvenoyunu millet verecek.’’ dedi.

Milletin Değerlerine Sahip Çıkın

Bu Milletin değerlerine sahip çıkan herkes Cumhurbaşkanı seçilebilir.’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Bu yeni anayasal düzenleme ile iki başlılığı kaldırıyoruz. Hür irademizle cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. İstikrarlı Cumhurbaşkanlığı dönemleriyle memleketin koşar adım yürümesini sağlayacağız. 3 Kasım 2019’a kadar iyi çalışsınlar, bu milletin değerlerine sahip çıksınlar. Bu Milletin değerlerine sahip çıkan herkes Cumhurbaşkanı seçilebilir.’’ dedi.

17 Nisan Sabahı AB Hüsrana Uğrayacak.

Almanya, Avusturya ve Hollanda'nın tavrını milli iradeye karşı bir uygulama olarak kaydeden Başkan Osman Topaloğlu; ’’ Kendilerini demokrat olarak tarif eden bu ülkelerin Türkiye'nin bu makas değişikliğiyle bir sıçrama yapacağını bildiklerini, bu yüzden EVET’te şekillenecek milli irade kararını hoyratça bir üslupla, muhaliflere destek vererek durdurmaya çalışıyorlar.’’ dedi.