Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Aşağı Musalla ve Şeyh Güven Mahalleleri arasında başlayan 25 km'lik beton yol çalışmalarını yerinde ineceledi. Başkan Yılmaz'ın incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk da yer aldı.

BETON YOL KONFORUNU YAŞAYACAKLAR

Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamış yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Yılmaz, "Çarşamba ilçemizin Aşağı Musalla ve Şeyh Güven Mahalleri arasındaki 25 kilometrelik grup yolunda şu an silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarına başlandı. En kısa sürede bitirilip buradaki vatandaşlarımızı da beton yol konforuna kavuşturacağız. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımları Allah bizlere yapmayı nasip etti. Şimdiden vatandaşlarımıza yeni yolları hayırlı olsun" dedi.

SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ

Tüm köy yollarında aynı çalışmaların ivedilikle yapıldığına da dikkat çeken Yılmaz, "Samsun’un bin 200 mahallenin merkezini ve grup yollarını betonla kaplayıp insanları çamur çökekten kurtaracağız diye söz verdik ve sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Beton yol çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Yılmaz, zaman zaman yolda çalışan işçilere direktifler vermeyi de ihmal etmedi.