Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir skandala imza atarak Devlet ve PKK silahları bıraksın diyor. Tıpkı PKK’nın yarım ağzı Selahattin Demirtaş gibi. Biz de aynen öyle düşünüyorduk. Asker, polis, korucu hepsi silahları bırakmalıdır.

Kemal ve Selahattin silahların bırakılmasını istediklerine göre bunun sonucunda da bir beklentileri olsa gerek ve bir bildikleri vardır muhakkak.

Silahları bırakınca ne olacak peki?

Asker, polis, korucu silahları bırakınca, ellerine Molotof kokteyli alıp, Diyar Bekir istasyon meydanında hdp’nin kurduğu kokteyl masalarında parti vereceklerdir. Böylece barış hâsıl olacak,  her şey güllük gülistanlık olacaktır öyle değil mi? Teröristler de kendi hazırladıkları Molotof kokteylleri ile partiye iştirak ederler herhalde.

Ayrıca silah bırakınca güvenlik ihtiyacının nasıl karşılanacağını, mesela Kemal ile Selahattin’in hatta diğer chp, hdp vekillerinin de korumalarının silahları olmayacağından gelebilecek tehlikeleri yelle karşılamayı düşünüyorlardır herhalde.  Yalnız Kemal ile Selo, pkk ve diğer terör örgütlerinin bu osuruktan savunma karşısında pek zorlanmayacaklarını bilmeleri kendileri için iyi olur diye düşünürüz.

Güvenlik güçlerimiz silah bırakınca kck dedikleri sözde devlet yapılanmasının dalkavuk yöneticileri rahatlıkla teröristlerine talimatlarını verip, eylemlerini gerçekleştirecek, bölgelerinde zaten önceden sindirmiş oldukları halkın üzerine kara bulut gibi çökeceklerdir. Böylece bölge halkı mutlu olacak ve kendi kendini özerk bir şekilde yönetmeyi başaracaktır. Kck nın, bölgedeki insanları zaten senelerdir sindirdiği ve nereye isterse oraya fırlattığı hepimizin malumu. O kadar korkmuşlar ki hür iradelerini seçimlerde kullanmayı başaramayarak pkk ya ve kck ya teslim etmişlerdir. Sonuçta Devletin güvenlik güçleri aradan çekilirse onlar da bugüne kadar hiç istemedikleri özgürlüklerine kavuşmamış olmanın verdiği eziklikle rahatça yaşamlarını sürdürmeye devam edeceklerdir. Alâ

Devlet güvenlik güçlerini geri çekince Kemal ve Selo’nun arzu ettikleri özerk yapı gerçekleşecek ve ırak ve Suriye’nin kuzeyinde Amerika, İsrail; İngiltere şeytan üçgeni tarafından oluşturulan diğer kürt yapı ile birleştirilip sözde kürdistan devletçiğinin temellerini atmış olacaklar. Alâ

Tabi Devlet güvenlik güçlerini silah bıraktırdığında bu sadece bir bölge için olmayacaktır. Tüm ülke için olacaktır. Kolluk kuvvetlerimiz bundan böyle adı üstünde kol marifetiyle güvenliği sağlayacaktır. Öyle değil mi Kemal ve Selo begler ? Alâ

Silah bırakmanın ekonomik olarak da faydası olacaktır. Silahlara para ödenmeyecek, silah sanayine de herhangi bir ihtiyaç kalmayacaktır. İleride ülkemize içerden ya da dışardan saldırı olduğunda gözlerimizi kapatarak ve sırtımızı dönerek savunmamızı gerçekleştirmiş olacağız. Tabi biz bunları yapınca femen kızları ya işsiz kalacaklar ya da kemal ve seloyu da aralarına alıp dünya turuna çıkacaklardır.

Devleti silahsızlandırılıp, güneydoğu topraklarımızı kaybettikten sonra büyük ihtimalle batıda yaşayan bütün kürtler de yeni kurulan sözde kürdistan devletine taşınacaklarından, şehirlerimizde boş alanlar ortaya çıkacaktır. Ayrıca nüfüs azalacağından kişi başına düşen milli gelir de artmış olacaktır. Eskiden SSK yı yönetmiş olan Kemal bu hesapları da yapmıştır zaten bir hesap uzmanı olarak.  Öyle değil mi?

Devlet silah bıraktığında düşman ülkelerin ajanları Türkiye’de istedikleri gibi operasyon yapabileceklerinden onların da önlerini açmış olacağız öyle değil mi Kemal-Selo?

Bu arada devlet silah bıraktığında çatışma olmayacağından pkk nın silah bırakıp da yorulmasına da gerek kalmayacak, teröristlerin ülke dışına çıkmaları için bir sebep olmayacak, onları yormayacağız ve “yazıktır ceplerinden para çıkmasın” sözünün gereğini de layıkıyla yerine getirmiş olacağız.  

Devlet silah bıraktığında ortaya çıkan boşluğu da artık pkklı, ve diğer terörist örgütlerin silahlı militanlarıyla doldururuz değil mi Kemal? Tıpkı 90 lı yıllarda SSK ya doldurduğun örgüt üyeleri gibi.

Evet, neden olmasın? Bakın Devletin güvenlik güçlerinin silah bırakmasının saydığımız ve aklımıza gelmeyen ama Kemalle Selonun bildiğine emin olduğum sonsuz faydaları varmış değil mi?

Zaten hep söylüyorum bu Kemal çok vatansever! Seloyu tarife gerek yok hepimiz onu iyi biliriz bilhassa.

Ee devlette çok olmasın ama bırakalım artık silahları, teslim olalım, güneydoğuyu verelim, ülkenin yönetimi 80 senedir olduğu gibi yine İngiliz mandasına girsin, milli savunmaya, milli eğitime ne gerek var. Globalleşelim. Dünya insanı olalım. Hatta bir kısım femen, dğer bir kısım da Tayland usulü Laydboy olsun. Hippiler gibi “PEACE” diyelim, “MAKE LOVE NOT WAR” sloganlarıyla yeri göğü inletelim.

Ee bizden bu kadar. Peçete fabrikasını da Kemal ve Selo ortak kurarlar artık.

Selim Bilâl…..