EŞŞEKLERİN HAZIMSIZLIĞI FİLLERİ ÇİLEDEN ÇIKARIR MI?


Amerikada seçim sonrası hazımsız eşeklerin çıkardığı olaylar can aldı. Silahla bir kişi vurularak öldürüldü.

Eşeklerin seçim yenilgisini sinderemeyip, tıpkı hatırlayınız Türkiyede bazılarının söylediği gibi " bizim başkanımız değl" sözleri gündemi belirliyor. 

Eşeklerin ve fillerin bundan sonraki süreçte sokakta karşı karşıya gelmeleri mazallah bir iç savaşı tetikleyebilir. Bu konuda fena endişe duyuyoruz. 


Çünkü Amerikada aşağı yukarı herkezde silah var.

ABD'de olaylar büyüyor: Seçimler sonrası halk sokakta!

ABD'de ki seçimlerin ardından yeni başkan Trump'a protestolar başladı. ABD halkı bir çok eyalet ve şehirde sokaklara döküldü. California halkı ülkeden bağımsızlığını istedi.


Tarihi bir seçimi geride bırakan ABD'den dün Portland gibi bazı şehirlerde başlayan protestolar yayılıyor. Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD başkanı seçilmesiyle biten seçim sonuçlarına kızan on binlerce kişi, 'Bizim başkanımız değil', 'Bugün değil' sloganları atarak yürüdü.

Trump'ın doğduğu ve çok sayıda iş merkezi ile rezidansı bulunan New York'ta ki gösteriler, Union Meydanı'nda başladı. Meydanda toplanan yüzlerce kişi, kalabalığın artmasının ardından 5. ve 6. caddelerden Central Park yönüne yürüyüşe geçti. Kalabalığın giderek artması ve binlerce kişinin caddeyi doldurması üzerine 5. Cadde'nin büyük bölümü trafiğe kapatıldı. 

t.m. brthaber