Bafra İlçesin’de 2015 yılında Hacı Nabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi üzerinde kurulan Özel Açı Lisesi, eğitime yaptığı yeni yatırımla Samsun-Sinop yolu üzerinde bölgenin en kapsamlı Özel AÇI kampüsünü açmanın heyecanını yaşıyor.

Özel AÇI Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Taşgın, öncelikle Samsun Bölgesine böylesi görkemli bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

Recep Taşgın; “Kampüsümüzde anasınıfı, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi, fen lisesi, tenis kortu, basketbol voleybol sahaları, halı sahası, bahçe satrancı, çocuk parkı, yeşil alanları; 452 kişilik konferans salonu, 82 kişilik cep sinaması, 110 kişilik amfi, iki tane kütüphane; Rehberlik, Ölçme Değerlendirme ve etüt odaları, Kantini, Kafeteryası, Yemekhanesi, ibadethanesi, hijyenik mutfağı; 44 dersliği, 4 Laboratuarı, 3 Görsel Sanatlar Atölyesi, 2 Müzik Dersliği, bir Kapalı Beden Eğitimi Salonu; bir soğuk hava deposu, bir sığınağı ile bölgemizin en kapsamlı kampüsünü bölge insanımızın hizmetine sunacağız. Ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için attığımız bu önemli adımda bölge insanımızın da yanımızda olacağına inanıyorum” dedi.

“EĞİTİMDE MARKA KURUM”

Taşgın; “Açı kampüsünde çocuklarımız ve gençlerimizin en kaliteli eğitimi alabilmeleri için, eğitimde Marka Kurum hedefiyle, Anasınıfından 12. sınıfa kadar tüm sınıflarda hafta içi 08.30 – 16,00 ve Cumartesi günleri 08,30 – 13,00 saatleri arasında müfredat derslerine ilave olarak, etütler, sosyal, kültürel ve sportif etkinlik imkânları olacaktır” dedi.

“EĞİTİM HER İŞİN BAŞI”

Açı lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Taşkın yaptığı konuşmada, topluma olan vefa borçlarını yatırımlarla ödemek durumunda olduklarını belirterek, “Eğitim her işin başı. Topluma karşı vefa borcumuzu eğitim ve öğretime yaptığımız yatırımlarımızla ödemek durumundayız” şeklinde konuştu.