Bafra Özel Gençlik Kolejinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Soner Lokman “ Değerli veliler sizlerin bu günkü duyguları herkesinkinden çok farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz gözbebekleriniz evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine, başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Ama içinizde onların istikballeriyle ilgili bir korku duymayın, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Hedefleri için zamanı ve olanakları çok iyi planladılar. Yarışmalara katıldılar, pek çok ödüller ve övgüler aldılar.

ONLARLA GURUR DUYABİLİRSİNİZ

Ortaya koydukları projeler, ürünler ve dayanışma ile yürüttükleri çalışmalarıyla gerek sizin gerekse öğretmenlerimizin emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Onlarla gurur duyabilirsiniz ve biliyoruz ki bundan sonrada onların yaptıklarını bizlerle birlikte onurla izleyeceksiniz. Evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz, çok titiz çalışan idari ve teknik kadronun desteğiyle değerli akademik kadromuz olağanüstü bir çaba ile onları şekillendirdi eğitti, bilgilerle donatarak yarınlara hazırladı” dedi.

Konuşmanın ardından okulda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mezuniyet programı kep töreninin ardından yapılan iftar programı ile son buldu.