Özel Bafra Gençlerin Koleji geçen yıl olduğu gibi bu yılda sosyal, kültürel faaliyetlere ara vermeden devam ediyor. Bu sene içerisinde ikincisi düzenlenen “Gençlikte Kariyer Günleri” programının konuğu OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Nükleer Fizik uzmanı Doç. Dr. M. Çağatay Tufan oldu.

Doç. Dr. M. Çağatay Tufan Öğrencilere ; "Elektrik nasıl üretilir? Nükleer Enerji nedir? Nükleer santraller ve çalışma şekilleri... Nükleer enerjiden nasıl faydalanırız?" gibi konularda sunum yaparak bilgi verdi. Öğrencilerin çok ilgisini çeken konu karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu Müdürü Fehmi Erdal; Öncelikle kıymetli hocamıza bizleri kırmayarak böylesine bir programda okulumuzda gençlerimizle bir araya geldiği için teşekkür ederim, dedi. Amacımız ;öğrencilerimizi gerek akademik, gerek sosyal her alanda donanımlı bireyler olarak yetiştirmektir. Bunun için kıymetli öğretmen arkadaşlarımız ve personelimizle başarmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Bu tarz programlarımız devam edecek, dedi. Ardından öğrencilerin Doç.Dr. M. Çağatay Tufan’a çiçek ve Okul Müdürü Fehmi Erdal’ın plaket vermesiyle Program sona erdi.