Bafra Haber-Okul Müdürü Şerafettin Şahin bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi. Sağ olsunlar var olsunlar. Emekleri ödenmez. Kendilerini selamlıyor , çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz dedi.
Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu bu duygu dolu mektuplarından dolayı okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerine hastane personeli adına teşekkür etti.

TEŞEKKÜR MEKTUBU

Ayrıca 3/B sınıfı öğrencilerinin mektuplarını ise Okul Müdürü Şerafettin Şahin ve Sınıf Öğretmeni Bilal Temel ile birlikte Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay GÖKDOĞAN’a takdim ettiler. Polis Haftası nedeni ile öğrencilerin selamlarını ileterek Polis Haftasını kutladılar. Emniyet Müdürü Süleyman Gökay GÖKDOĞAN bu özel davranıştan dolayı öğrencilere teşekkürlerini iletti.
Serafet Sahin: Bu zorlu süreçte yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Okulumuz 2/B Sınıfı öğrencilerinin yazmış oldukları teşekkür mektuplarını Vefa Destek Grubu adına , Ayrıca 4/C Sınıfı öğrencimiz Defne Alya ÇAKIR’ın Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK’a yazmış olduğu teşekkür mektubunu ulaştırması için;

Bafra Kaymakamımız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN beye İlçe MEM Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte teslim ettik. Mektupların yazılmasında emeği geçen Sınıf Öğretmenimiz Emin ALKAN’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.
Serafet Sahin: Bu zorlu süreçte yapmış oldukları çalışmalarından dolayı Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinin yazmış oldukları teşekkür mektuplarını Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç beye teslim ettik. Mektupların yazılmasında emeği geçen Sınıf Öğretmenimiz Ömür Aşkın KARACA’ya teşekkür ediyorum.