Türkiye’de işsizlik, ABD’de üretici fiyatları verilerinin takip edileceği güne dolar/TL 6,85 seviyesinin üstünde başladı.

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 18 kişinin corona virüsünden hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 5 bin 300'e yükseldiğini açıkladı.

BDDK, Bankaların gelirini beyan edemeyen müşterilerine tanıyabildiği azami 1.300 Türk Lirası limit, 2000 Türk Lirasına çıkardı.Çin’de 4, Güney Kore’de ise 45 yeni corona virüsü vakası tespit edildi.

IMF baş ekonomisti Gita Gopinath, hükümetlerin corona virüsü salgınından etkilenen şirketlere likidite desteği sağlamaya odaklanmaktan, bu şirketlere “sermaye benzeri” destek sağlamaya kaymaları gerektiğini söyledi.

Türkiye’de işsizlik, ABD’de üretici fiyatları verilerinin takip edileceği günde dolar/TL haftanın son gününde 6.85 civarında.

Euro/TL ise 7.73 seviyesinde seyrediyor.

Altın fiyatlar-10 Temmuz

Hafta başından bu yana yükselişte olan canlı altın fiyatları, hafta sonuna doğru da tırmanışını devam ettiriyor. Peki, 10 Temmuz gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, bugün kaç TL? İşte güncel fiyatlar...

Altın fiyatları, hafta sonuna doğru rekora koşuyor! Altının gram fiyatı, pazartesi gününden itibaren yaşadığı yükselişe paralel olarak 397 lira seviyesinden işlem görüyor. Kovid-19 salgını nedeni ile altın fiyatları son yılların zirve noktasına geldi. Özellikle, son üç aydır yüksek olan gram ve çeyrek altın fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor. Bugün ise gram altın fiyatı 397 lirayı test ederken çeyrek fiyatı ise 645 lira bandında bulunuyor.