Güncel

Amerkika'nın En pahallı Evinden Görüntüler

1. Ev Los Angeles şehirinin Bel-air bölgesinde bulunuyor. Bu gördüğünüz ev tam 250 milyon $ ve satıldığında amerikanın en pahalı evi olacak.

2. Ev tam 38 Bin metre kare alana kurulu Tam olarak ev diyemeyeceğimiz malikane 38 dönüm arsa üzerine kurulu ve içerisinde 12 yatak odasıyla birlikte 21 adet banyo yer almaktadır. Havuz, sinema vb. etkinlikleri tekrardan söylemeye gerek yok.

3. Açık havuz, pop-up tv ve bar Evin açık havuzunun manzarası bile yeterken üstüne birde pop-up (açılıp kapanır) tv yerleştirilmiş, yan tarafta ise her isteği karşılayacak büyüklükte bir bar var. Adamlar her anı bir yerde yaşamaya niyetli.

4. Bu ev satılabilir mi? Evin yapılmasının ardından talipliler piyasaya çıkmış. Henüz isimleri bilinmese de 6 kişi şimdiden eve talip.

5. Evdeki bowling salonundan ne olur derseniz işte görüntüsü. Bowling salonu deyip geçmeyin bu güzel salon gibisi şimdilerde çoğu eğlence merkezinde bile yok.

6. Evin sinema salonu Biz evde sinema keyfi derken az büyük tv karşısına geçip patlamış mısır eşliğinde film izlemekten bahsederken bu evi alanlar kendileri ve misafirlerine süper lüks sinema keyfi sunuyor. Böyle salon henüz ülkemizdeki vip sinema salonlarında bile yok.

7. Bu evde çocuklar sıkılır diye düşündüyseniz işte cevabı. Mimar her şeyi en ince detayına kadar düşünmüş. Evde yaşayan ve eve gelenler için eğlenceli zaman geçirebilecekleri bir alan bile yaratmış. Fakat görüntüye bakınca şekerlemeler tamam her türlü gider ama o kadar langırt masasıyla ne yapılacak pek anlam veremedim. O şekerlemeler bile bizi eve aşık edebilir.

8. Spa merkezi Ultra süper lüks lafının bile eksik kalacağı konakta yine ayrı bir lüks evde spa merkezi yapmışlar.

9. Evin Kapalı Barı Gördüğünüz görüntü bir otelin lobisi değil evin içerisindeki barın görüntüsü.

10. Evin akşam görüntüsü. Bu ev 250 milyon $ etmez diyebilirsiniz ama o kadar parayı verecek gücünüz olsa kesin almayı planlarsınız.