Ordu Valisi Seddar Yavuz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Cengizhan Demetgül'ü ziyaret etti.

Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Afrin'in Cinderes beldesine bağlı Arşali köyünde, nöbet tuttuğu binada ayağının kayması sonucu düşerek kolu kırılan Demetgül'e, Altınordu ilçesindeki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Şifa dileklerini ileten Yavuz, "Allah'ım sizleri korusun. Bu milletin yıkılmaması, ayakta kalması sizin gibi yiğit vatan evlatlarının sayesinde olmaktadır. Rabbim sizlere güç, kuvvet versin. Bir ihtiyacınız olduğunda her daim beni rahatlıkla arayabilirsiniz. Sizler için ne gerekirse yaparız." dedi.

Demetgül ise daha önce Fırat Kalkanı Harekatı'na katıldığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim de içinde olduğum tim, daha önce Fırat Kalkanı Harekatı'na katıldı. Zeytin Dalı Harekatı başladığında birliğimizde bir bayram havası oluştu. Tüm arkadaşlarımla gönüllü ve istekli bir şekilde bu harekata katıldık. Biz arkadaşlarımızla bir aile gibiyiz. Aramızda büyük bir bağlılık oluştu. Talihsiz bir olay sonucu kolum kırıldı ama bir an önce iyileşip tekrar arkadaşlarımın yanına dönmek istiyorum. Kendim buradayım ama aklım hep orada. Arkadaşlarımı düşünüyorum. Onları yalnız bırakmak istemiyorum."

Demetgül, ziyaretlerinden dolayı Vali Yavuz ile eşi Selda Yavuz'a teşekkür etti.

Vali Yavuz, şehit polis memuru Yakup Arslan, Piyade Er Ümit Doğan ve özel harekat polisi Birol Yavuz'un aileleriyle de bir araya geldi.

Şehit ailelerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Yavuz, sabır dileğinde bulundu.