AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu'nun (SAMKON) düzenlediği iftar programına katıldığı bildirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'ın makamından yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programına Karaaslan ile siyasiler, Samsunlu yerel sanatçılar, iş adamları, sporcular, SAMKON'a bağlı dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Alibeyköy Osmanlı Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Karaaslan, "Manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği ramazan ayında İstanbul'daki Samsunlu hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğu içindeyim. İftar sofralarında gönül birlikteliğimizi güçlendiriyoruz. Tüm hemşehrilerimin ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Karaaslan, iftarın ardından Haliç Kongre Merkezi sahilinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı İstanbul'un fethinin 564. yılı kutlamalarına katıldı.