Kastamonu'da iki evin tamamen yanmasıyla sonuçlanan olayda evlerden birinde yaşayan ve haber alınamayan 5 kişilik aileyi arama çalışmaları sürüyor.

Bürme köyünde, kış aylarında sadece Çataloğlu ile ailesinin yaşadığı Kuzören Mahallesi'nde çıkan yangında Fazıl ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin tamamen yanmasının ardından haber alınamayan 5 kişilik aileyi arama çalışmaları devam ediyor.

Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün havanın kararması nedeniyle ara verdikleri arama çalışmalarını sabah saatlerinden itibaren sürdürüyor.

Jandarma ekipleri, ormanlık alanda Ankara'dan getirilen iz takip köpekleriyle arama tarama faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Bu arada haber alınamayanlardan Fazıl Çataloğlu'nun, birkaç gün önce akaryakıt istasyonuna gidip aracına benzin aldığı sırada güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerinde Fazıl Çataloğlu'nun, torunu Serdar ile istasyonda görevlilerle bir süre sohbet ettiği görülüyor.

Kastamonu'da önceki gün, Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin tamamen yanmasının ardından Fazıl ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Fazıl Çataloğlu'nun yanan evinin enkazında torun Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin edilen bir cesede ulaşılmış, ceset, otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Çataloğlu'nun traktörü ise evine 10 kilometre uzaklıktaki Elmayakası mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu.