Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen üç bant ve 8 top cepli (pool) bilardoda, bay bayan Sinop il seçmeleri sona erdi.

Kent merkezindeki bir bilardo salonunda düzenlenen müsabakalara, 77 sporcu katıldı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Karakurt, yaptığı açıklamada, ilçelerin katılımıyla yapılan il şampiyonasında zorlu karşılaşmalar oynandığını belirterek, "İlçelerin de katılımı turnuvaya bir renk getirdi. Dolayısıyla yeni yapılanmada ilçelerin daha çok bilardo sporuna ilgi göstereceğine inanıyorum. Turnuvaya katılan ve Sinop'u temsil edecek olan tüm sporculara başarılar diliyorum." dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri, Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Karakurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Bostan ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Öztürk tarafından verildi.

Dereceye giren bilardocular, 15 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan milli takım seçmelerine katılacak.