Bafra Belediyesi Kurban Bayramı personelle bayramlaşma programı 25 Eylül Cuma günü saat 15.00’da yapıldı. Bafra Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşmaya yoğun katılım oldu.

Bafra Belediyesi Hizmet Binası giriş katında yapılan bayramlaşmaya, Ak Parti Bafra İlçeBaşkanı Tuncay Yurduseven, resmi kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye daire amirleri, personelleri, kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Başkan Şahin, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş tüm misafirleri bir bir ayakta karşılayarak bayramlaştı. Belediyede bu yıl yapılan bayram kutlamasına katılımın çok yüksek olması dikkat çekti.

 

Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle hemşehrilerimin mübarek kurban bayramlarını bir kez daha kutluyorum. Buraya kadar zahmet edip katılan tüm hemşehrilerime, ilçe başkanımız Sayın Tuncay Yurduseven’e, muhtarlarımıza, personelimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, daire amir ve müdürlerimize teşekkür ediyorum.  Bayramın ülkemize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Pek çok yönüyle buruk bir bayram yaşıyoruz. Şehitlerimiz, gazilerimiz var. Hac farizasının yerine getirilmesi sırasında bu yıl iki elim olay oldu. İki kazada 900’dan fazla değişik ülkelerden hacılarımız vefat etti. Şehitlerimize ve hacılarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu tür tedbirsizliklerden kaynaklanan kazaların olmaması için gerekenin yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca şehit ve gazi ailelerimizin bayramlarını kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”