Aziz Şehitlerimizin Ruhuna Fatiha

İstanbulda meydan getirilen terör saldırısında 45 saniye arayla iki bomba patlatıldı. Birinci bomba seyir halindeki bir araçla ve ikinci bomba birinciden 45 saniye sonra canlı bombanın kendisini patlatması şeklinde cereyan etti. İçişleri bakanı sayın Süleyman Soylu'nun verdiği bilgiye göre şu ana kadar 29 şehit ve 166 yaralımız mevcut. Yaralılarımızdan üçünün durumu ağır.

Allah şehit yakınlarımıza sabırlar ihsan etsin. Memleketimizin ve tüm islam aleminin başı sağolsun. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Cumhurbaşkanımızın açıklaması

 

"Bu eylemler neticesinde, maalesef, şehitlerimiz ve yaralılarımız vardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum" dedi.

 

Bu gece, Beşiktaş’ta, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının hemen arkasından yaşanan patlamaların, mümkün olan en büyük can kaybını verdirmeyi hedeflediği anlaşılmaktadır. Bu eylemler neticesinde, maalesef, şehitlerimiz ve yaralılarımız vardır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum.

 

Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, bu gece İstanbul’da, bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur. PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır.”


brthaber. com