İstanbul'a Yeni Metro hattı

Ortaköy-Sarıyer ,18 kilometre

Bafra Asfalt tamirinde zorlanırken İstanbul yeni bir metro hattının müjdesini veriyor. İkisi de Ak Belediye, İkisi de Büyükşehir. 




İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantında konuşan Topbaş, 16 Nisan'daki halk oylamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Topbaş, "AK Parti ve MHP'nin desteğiyle inanıyorum ki halka bunu iyi anlatabilirsek, kararınızı 'evet' olarak verirseniz, vermeniz de yetmez çevrenizi de ikna ederseniz Türkiye'nin geleceğini birlikte hazırlamış oluruz. Bir dönüm noktası, bir milat konuşuyoruz." diye konuştu.

İstanbul'da 100 kilometreyi aşan tünel yol programladıklarını belirten Topbaş, bunlardan birinin de Sarıyer'den Büyükçekmece'ye kadar 140 kilometre ardışık tünel sistemi planlaması olduğunu bildirdi. Topbaş, şu bilgileri paylaştı:

"Sarıyer'den Büyükçekmece'ye gitmek isteyen o tünelleri kullandığı zaman çok kısa bir sürede Büyükçekmece'ye veya aradaki ilçelere gidebilecek. Aynı şekilde karşı yakada Harem'den Küçükköy'e ve Anadolu Hisarı'na kadar 18 kilometrelik tünel programladık. Yani yerin altından üstünden her noktada nerede sorun varsa çözmeye çalışıyoruz."