Mahalleler ile ilgili toplantılar 4 grup şekilde yapılacak olup ilk grup toplantısı Örencik, Yörgüç, Kozağzı, Kuşlağan, Terzili, Türkköyü, Kanberli, İlyaslı, Eynegazi, Yiğitalan, İğdir, Başkaya, Hacıoğlu, Ortadurak, Paşaşeyh, Kanlıgüney, Çulhakoca, Komşupınar, Bengü, Müstecep, Keresteci, Azay, Gökçekent ve Gökçesu mahalle muhtarları ile yapıldı.

2.5 saat geçen toplantı sonucunda açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan; Geçtiğimiz son 8 ay içinde periyodik olarak tüm mahallelerimizde daire müdürlerimizle birlikte gezdik ve incelemelerde bulunmuştuk. Mahalleleri tek tek gezerek incelemeler sonucunda sorun oluşturan konuları notlarımıza almıştık. Bu zaman zarfında konuları gerekli mercilere yazılı olarak gönderdik. Bundan böyle mahalle gezilerimizi 4 grup şeklinde yapacağız. Toplantılarımızı ortak merkezde bulunan mahallelerde muhtarlarımızla bir arada olacağız. İlk 1. Grup toplantısını Kanberli-İlyaslı mahallesinde 24 mahalle muhtarıyla birlikte gerçekleştirdik. Şimdi ise bir araya gelmemizin nedeni, daha önceki zamanlarda gezdiğimiz ve mahallelerden aldığımız notların sonuçlarının ne düzeyde olduğunu görmek için toplandık. 24 mahallemizin sorunlarından önem arz eden birçoğunu giderdik.

Güzel ve verimli bir şekilde geçen toplantı sonucunda, daire müdürleri muhtarlara önemli açıklamalarda bulundular. Eskiyen elektrik şebekelerinin yenilenmesini, mahallelerinin sokaklarının yollarının malzeme bakımını, içme suyu şebekesi olanların ise kanalizasyon taleplerini dile getirdiler.

Toplantıya Kaymakam Sayın Halis Arslan’ın katılımlarıyla Büyükşehir Belediyesinden Yakup Tulum, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma veDayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Yedaş Müdürü Yasin Ceylan, D.S.İ Müdürü Berati Özkan, Toplum Sağlık Müdürü Dr. Ebru Kaynar Tuncel, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Saski Şube Müdürü Osman Söyler ve Telekom Müdürü Ercan Dişli katıldı.