Sosyal medya özellikle facebook üzerinden patlama sonrasının görüntülerini paylaşan şerefsizler, içeride korku, panik ve kaos dışarıda ise güvensiz, tehlikeli Türkiye algısı oluşturmaya çalışıyor. Bu densiz ve sorumsuzların vatan hainlerinden farkı nedir diye soruyoruz?

Üstelik bu şerefsizler, Atatürk'ün de adını kullanarak sosyal medya grupları kurmakta ve güya fikir atölyesi gibi çalışmaktalar. Buradan ihbar ediyoruz.

Videoyu çeken kişinin muhtemelen bir pkk sempatizanı veyahut örgüt üyesi olma ihtimali çok yüksek, diğer terör örgütü ve gizli servislerle bağlantılı oldukları şüphesiz olan bu kişileri ve paylaşımda bulunanları devletimizin ensesinden yakalayacağından ve yargı önüne çıkaracağından şüphemiz yoktur. 

Reklamını yapmamak için biz bu alçakların görüntüleri paylaştığı platformu sizlerle paylaşmıyoruz. Bir an önce bu görüntüleri çekip sosyal medya ile paylaşan ve muhtemelen de bu kanlı eylmede propaganda göreviyle orada olan bu şahsın, o saatte orada olan gsm operatörlerinden tespitle yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını talep ediyoruz.