Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Havza Muhtarları Derneği’nin iftarında muhtarlarla buluştu.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar’ın organize ettiği iftar davetinde konuşan Milletvekili Kurt TBMM Meclis gündemi  ve TSK Personel  Yasası hakkında açıklamalar yaptı.

Milletvekili Kurt Havza Muhtarlar ile birlikte iftar açıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bugün Ankara’dan yola çıkıp Havza ilçemizde siz değerli muhtarlarımız ile birlikte olmak, aynı sofrada iftar açıyor olmaktan çok memnunum. Sizlerle sürekli istişare halinde kalmaya devam ederek en yakından en uzağa tüm mahallerimizdeki ve köylerimizdeki  vatandaşlarımızın sorunlarına çare aramayı sürdüreceğiz.” Dedi.

TBMM Genel Kurul çalışmaları hakkında bilgi veren Kurt “Bir önceki hafta verdiğimiz grup önerisiyle normal şartlar altında Temmuz ayında tatile girecek olan TBMM genel kurul çalışmalarını bir ay daha uzatarak milletimizin bizden beklediği yasaları çıkarmak üzere temmuz ayında da genel kurul çalışmalarını sürdüreceğiz ve milletimizin beklentilerini gerçekleştireceğiz.” Diye konuştu.

Meclis gündeminin yoğun olduğunu belirten Milletvekili Kurt, “Perşembe günü  TSK Personel yasa tasarısını kanunlaştırarak  Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden kahraman askerlerimize adeta bir erken bayram hediyesini vermiş olduk. Mübarek Ramazan Gününde bu iftar saatinde dualarımız kahraman asker ve polislerimizle olsun.” Diyerek konuşmasını bitiren Milletvekili Kurt teravih namazı için Kavak’a hareket etti.