Samsun'un Havza ilçesinde 2015 yılında yaşanan sel felaketi sonrası Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Karşıyaka Mahallesinde yapılan dere ıslah çalışmaları nedeni ile bozulan yollar Havza Belediyesi tarafından asfaltlandı.

Yolları asfaltlanan mahalle sakinleri özel pankart hazırlatarak Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e teşekkür ettiler. Mahalle sakini Ramazan Bozkurt yaşanan sel sonrası yapılan çalışmalardan ötürü yollarının bozulduğunu belirterek, “Sayın Başkanımız Murat İkiz’e bey bize yollarımızı ve diğer hizmetlerimizi yapacağına dair söz vermişti. Sağ olsun Başkanımız verdiği sözlerin hepsini tek tek yerine getirdi. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyemize de yapmış oldukları dere ıslahı çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.” dedi.

Yapılan yol çalışmalarını bir süre inceleyen ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu açıklamada mahalle sakinlerine teşekkür ederek; “Bizler görevimizin gereğini yapıyoruz. Takdir halkımızın. 2015 yılında yaşanan sel felaketinin ardından bu mahallemizde SASKİ tarafından dere ıslahı çalışması yapıldı ve ister istemez yollar tahrip oldu. Yaşılar başlamadan Havza Belediyesi olarak bizde yolun asfaltlamasını tamamladık. Samsun Büyük Şehir Belediyemize ve SASKİ idarecilerine teşekkür ediyorum. Yapılan dere ıslahı ile mahallemizde sel riski ortadan kalktı.” Dedi.