5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bayanların içerisinde olmadığı hiçbir çalışmanın mutlak başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Sosyal yaşam içersinde kadınların önemli rol üstlendiğini kaydeden Tok, " Belediye olarak bayanların toplumsal yaşama katılmalarını sağlayan, aktif sürece dahil eden, sosyal, kültürel ve sportif  gelişimlerini destekleyen çalışmalar yaptıklarıni  ifade etti.

BAYANLARI ÖNEMSEDİK

Geliştirdiğimiz  her projede  bayanları düşünerek hareket ettiklerini söyleyen  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kadınlarımız için gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Gerek hanımlar lokali olsun gerek kurs merkezlerimizde gerçekleştirilen kadınlarımıza yönelik kurslarımızla kadınlara hizmetlerimizi hız kesmeden devam ediyor. Mete Adanır Spor tesislerimizde bayanlara özel fitness salonumuzda yüzlerce kardeşimize hizmet veriyoruz. Kadınlarımız için mutlu ve huzurlu bir aile tesis etmek için “Aile Okulu” eğitim seminerlerimizi ve söyleşilerimizi sürdürmekteyiz. Yine mahallerde parklarda oluşturduğumuz alanlarda kadınlar fitness kondisyon aletleri ile sağlıklı yaşam için spor yapabilmektedir. 14 Ekim'de  hizmete açtığımız  Derebahçe Sosyal Tesislerimizdeki düğün salonu ve yaşam merkezimizde kadınlarımızın sosyal yaşantıları noktasında büyük önem taşımaktadır. Samsun’un en büyük düğün salonunu içinde barındıran merkezimizde spor salonları, eğitim merkezi  gibi çok fazla etkinliğin gerçekleştirildiği  tesisimizde bayanlara ayrıcalık tanıdık. Yine Baruthane Mahallesi Ihlamur Bulvarı üzerinde bayanları da düşünerek  istifadelerine sunacağımız onların ders yapabilecekleri, ibadet yapabilecekleri Selçuklu mimarisine uygun Camii ve Külliye inşa ediyoruz.” diye konuştu.