Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Erdoğan Tok Gittiği Her Yerde Coşkuyla Karşılanıyor…

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gittiği her mahallede İlkadımlıların coşku ve heyecanı ile karşılaşırken; “İlkadım’ın tarihinde görülmeyen dev yatırımlar bizim dönemimizde hayat buldu” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden ve vatandaşla kucaklaşmaya devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadımlı vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve destek görüyor. Son olarak Yenidoğan Spor Kulübü ziyareti ve Çatalarmut Mahallesinde site toplantısı için gerçekleştirdiği programlarda yine vatandaşlar tarafından sokakta karşılandı. Ziyaret ve toplantıları mitinge dönüştüren İlkadımlı vatandaşlar her platformda Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a desteklerini sürdürüyor.

TOK; “BU BİRLİKTELİK ENGEL TANIMAZ”

Yenidoğan Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taşcan'ın daveti üzerine AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, MHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan ile birlikte kulüp ziyareti gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok hem kulüp sporcularının aileleri hem de Yenidoğan Mahallesi sakinleri tarafından karşılandı. Yoğun ilgi nedeni ile kapalı alana sığmayan vatandaşlara dışarıda seslenen Başkan Erdoğan Tok; “Bu soğuk havaya rağmen bizleri sabırla bekleyerek desteğinizi göstermeniz bizler için bir gurur kaynağıdır. Sizlerde 5 yıl içerisinde kurduğumuz gönül bağı Cumhur İttifakı ile kuvvetlenmeye devam ediyor. Bu akşam daha da iyi anladık ki bu birliktelik engel tanımaz. Biz İlkadım’a sevdalıyız ve sizlere hizmet için bu sevda ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“İLKADIM’I SPOR KENTİ YAPTIK”

Özellikle gençlerin ve çocukların spor ile yetişerek gelece sağlıkla kavuşmaları için sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Her yaştan vatandaşımızın kolayca ulaşabileceği birçok spor alanını mahallelerimizde hayata geçirdik. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve spor alışkanlığı edinmelerini sağlamak için 5 yılda 12 spor kompleksini hizmete sunduk. Bunların yanı sıra kadınların gönül rahatlığı ile spor yapabilmeleri için kültür merkezlerimizde spor salonları ve fetness salonlarını açtık. Mete Adanır Spor Salonumuzda binlerce vatandaşımız spor ile buluşurken İlkadım Belediyesi sporcularımızla sporda bir marka haline geldik. Bunların yanı sıra da amatör spor kulüplerimize desteklerimiz artarak devam ediyor” şeklinde konuştu.

“DEV YATIRIMLARI İLKADIM’A KAZANDIRDIK”

Ardından bir site toplantısı gerçekleştirmek için Çatalarmut Mahallesine giden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok burada da mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Site toplantısının mitinge dönüştüğü buluşmada Çatalarmut Mahallesi sakinlerine seslenen Tok; “5 yılda 255 milyon liralık yatırımı İlkadım’a kazandırmanın sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Özellikle iktidar belediyesi olmanın avantajlarına en büyük örneklerden biri olan ve bu mahalleye kazandırdığımız Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi gibi birçok yatırımı sizlerin hizmetine sunduk. 5 binden fazla gencimizin spor, sanat, kültür ve daha birçok alanda eğitim alarak geleceğe hazırlandığı İlkadım Gençlik Merkezimiz her geçen gün ilgi görmeye devam ediyor. Gençlerimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonrada Cumhur İttifakı’nın gücü ile nice yatırımları hayata geçireceğiz. Akşamın geç saati ve soğuk bir hava olmasına rağmen bizleri dışarıda karşılayarak büyük yüreğinizi bir defa daha göstermiş oldunuz. Dev hizmetler sizlerinki gibi dev yürekler için olur. İlginize ve teveccühünüze gönülden teşekkür ederim” şeklinde konuştu.