Yeni sezona galibiyetle başlayan İlkadım Belediyespor U14 Kız Basketbol takımı Canik Şehit Uğur Birinci Basketbol takımını 61-26'lık skorla yenerek galibiyet serisine devam etti.

İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Kompleksinde Canik Şehit Uğur Birinci Basketbol takımı ile karşı karşıya gelen U14 Kız Basketbol takımı maçın ilk çeyreğinde aldığı 36-11'lik skor üstünlüğünü ile soyunma odasına giden turuncu-mavi ekip maçın üçüncü çeyreğinde bu performansını artırarak 10 dakikada 21 sayı üreterek potasında sadece 6 sayı gördü. Maçın son çeyreğinde sayı üstünlüğü ile rakip takım Canik Şehit Uğur Birinci Basketbol takımına fark açan potanın yıldızları maçı 61-26 skorla kazandı.

‘’Başarımızı Şampiyonluğa taşıyacağız’’

Alınan galibiyet sonrası oynan maç hakkında konuşan İlkadım Belediyesi U14 bayan basketbol takımı antrenörü Can Küntüşlü ve Hasan Yaşar; Sezona çok iyi hazırlandık sezonun ilk maçında aldığımız galibiyeti diğer maçlarda' da sürdürmek istiyoruz. Oyuncularımız moral ve motivasyon yönünde sezona hazır inşallah bu başarı grafiğini şampiyonluk ile taçlandırırız diye konuştu.

‘’Karaman başarıların arkasında uzun soluklu yatırımlar var’’

Galibiyet sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, Kulüplerin yaptığı sağlıklı yatırımların sonunda başarılar elde ettiğini belirtti. Karaman, "Biz bu süreçte her zaman sporun her branşında sporcularımızın yanında olup destek olmaya çalışan bir ekibiz. İlkadım Belediyesi olarak alınan her başarının arkasında uzun soluklu sağlıklı yatırımlar var. Bizi gururlandıran tüm sporcularımız ve antrenörlerin tebrik ediyorum. Başarılarımız artarak devam edecek diye konuştu.