İlkadım Belediyesi  Mete Adanır Spor Salonunu Genç Millilerimize tahsis eden Başkan Tok, Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Genel Direktörü Haluk Yıldırım ve Milli Takımlar Menajeri Mehmet Doğuşken' i makamında kabul etti.

 

16-22 Aralık'ta Samsun' da gerçekleştirilen U18 Basketbol Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını  İlkadım Belediyesi  Mete Adanır Spor Salonunda gerçekleştiren Milli Sporcular adına basketbola sağladığı destekler için Başkan Tok'a teşekkür eden Milli Takımlar Genel Direktörü Haluk Yıldırım; "Spor adına büyük yatırımların yapıldığı İlkadım İlçemizi bizlerde yakından takip ediyoruz. Avrupa Şampiyonası gibi büyük organizasyonlarda teknik heyet ve özellikle sporcuların profesyonel alanlarda hazırlanması büyük bir önem arz etmekte. Bize tahsis edilen Belediyeniz Mete Adanır Spor Salonunda hazırlıklarımızı güzel bir ortamda gerçekleştirdik. Hem bu nedenle hem de spor adına verdiğiniz destekler için şahsınıza ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

"SPORUN HER ALANINDA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Bütün sporcular ve sporun bütün dalları için İlkadım Belediyesinin her türlü desteği vermeye hazır olduğunun altını çizen Başkan Tok; "Gençlerimizin daha sağlıklı nesiller olarak yetişmesinin en önemli etkenlerinden olan spor etkinliklerinin Avrupa ve Dünya arenasında taçlandırılması için altyapı ve imkanların biz yöneticiler tarafından desteklenmesi gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ben de bir sporcu olarak gençlerimizin spora olan ilgilerini yakından takip ediyorum. Sporu vatandaşlarımızın her kesiminde bir alışkanlık haline getirmek adına yatırımlarımızı ve projelerimizi mahalle bazında planlayarak hemen her alanda halı sahalar ve spor salonları yapıyoruz. 2 buçuk yıl gibi kısa bir zamanda 10 adet halı sahayı yavrularımızın hizmetine sunduk. Bundan sonraki dönemde de elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz. Basketbol adına da önümüzde ki yıl yapılacak olan Genç Milli Takım Seçmeleri için Mete Adanır Spor Salonunu kullanma sözünü sizlere şimdiden vermiş olalım" dedi.

Görüşme ardından spor üzerine sohbet eden Milli Takımlar Genel Direktörü Haluk Yıldırım, Başkan Tok'a Milli Takım Forması hediye etti.