Gazi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette,Başkan Toğar'ı kapı karşılayan Başkan Demirtaş'ın bir süre sohbet etti.Karşılıklı durum değerlendirmesi yapan başkanlar 19 Mayıs 1919'un 100.Yıl etkinlikleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Hayırlı olsun dileklerini Başkan Demirtaş'a ileten Başkan Togar,''Kurtuluş mücadelesinin ilk adımlarını atıldığı,şehrimizin merkezi konumundaki İlkadım ilçesine yapacağınız hizmetlerin devamını dileyerek yeni görevinizde başarılar diyorum” dedi.

-DEMİRTAŞ HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,''Bizler hizmet için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, ve personelimle beraber, İlkadım  halkımıza en güzel hizmetleri vermeye en güzel projeleri üretmeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz.Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Halka hizmet hakka hizmet düsturu, ile İlkadım'ma bir dönem daha hizmet etmek bizim için bir şereftir. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri Cenabı Allah’ın izniyle yapma çabası içinde olacağız” dedi.

İkilinin sohbet havasında geçen ziyaretinde,Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,Başkan Demirtaş'a günün anısına işlemeli tablo hediye etti.