İstanbul'da son dakika gelişmesi... Bayrampaşa'da Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde plastik üreten bir iş yerinde büyük çaplı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler 3 katlı binayı sardı. Dumanların İstanbul'un birçok semtinden görüldüğü yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

 

YANGIN OTOPARKA SIÇRADI, ARAÇLAR DA YANIYOR

 

Yangın, iş merkezinin otopark olarak kullanılan üst katında bulunan alana da sıçradı. Otoparktaki araçlar alev alev yanmaya başladı.

 

oLAY YERİNE GELEN İLK EKİP YETERSİZ KALDI

 

Yangın sabah saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktı. Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalınca olay yerine Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Bağcılar itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

ÜST KATLARDA MAHSUR KALANLAR ZOR ANLAR YAŞADI

 

Yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla mahsur kalanları kurtardı.

 

ARAÇLAR, BİRER BİRER YANIYOR

 

Bayrampaşa'da Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde plastik fabrikasında çıkan yangın, iş merkezinin en üst katında otopark olarak kullanılan kısma sıçradı. Yaklaşık 30 aracın bulunduğu alandaki otomobiller birer birer yanmaya başladı. Araçlarda zaman zaman patlamaların yaşandığı görüldü. İtfaiyenin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.